Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΟ- Την σκότωσαν μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη- Άνοιξε μόνη της στους δολοφόνους της- Σκοπός τους ήταν η ληστεία- Σύζυγος γνωστού παράγοντα το θύμα

Νεότερη ενημέρωση: Σε έγκλημα με κίνητρο την ληστεία κατέληξε η αστυνομία μετά από την εξέταση όλων των ευρυμάτων. 

Πιθανότατα οι δράστες να είναι δυο. Το έγκλημα υπολογίζεται πως διαπράχθηκε μεταξύ 12 με 2 μετά το μεσημέρι. 

Nεότερη ενημέρωση: Γείτονες αναφέρουν ότι το πρωί  η άτυχη γυναικα είχε είχε παραγγείλει τα ψώνια της από το τηλέφωνο αλλά 10 λεπτά μετά όταν πήγε ο υπάλληλος δεν άνοιξε με αποτέλεσμα να  ειδοποιηθούν τα τα παιδιά της, που διατηρούν γραφεία στο ίδιο κτίριο. Αυτά ειδοποίησαν την αστυνομία. 
Το θύμα είναι σύζυγος πολύ γνωστού παράγοντα της Πάτρας, που δεν είναι εν ζωή.

Νεότερη ενημέρωση:  Σε εγκληματική ενέργεια φέρεται να οφείλεται ο θάνατος της 88χρονης Σ.Π. σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Η άτυχη γυναίκα έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και το λαιμό. 

Η ηλικιωμένη φέρει κακώσεις στο πρόσωπο και στον λαιμό, το σπίτι ηταν αναστατωμένο, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της κλειδαριάς, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη της στους δολοφόνους της.

Πιθανότατο κίνητρο θεωρείται η ληστεία.

Πρώτη ενημέρωση! 16.40 Αστυνομικοί βρίσκονται έξω από κτίριο επί της οδού Γούναρη δίπλα από τον ΟΤΕ. Σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου έχει βρεθεί μία γυναίκα νεκρή. Η γυναίκα φέρει χτύπημα στο κεφάλι. Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν το χτύπημα προήλθε από πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με σκοπό τη ληστεία.

Η 88χρονη, γνωστή Πατρινή έμενε μονη της. Ακριβώς στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της.

Η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί. Όταν έφθασε ο υπάλληλος του super market κανείς δεν άνοιγε την πόρτα.

Οι δικοί της ανησύχησαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα. Βρέθηκαν μπροστά στην σωρό της άτυχης γυναίκας.

Η αστυνομία χτένισε όλο το διαμέρισμα προκειμένου να βρει ίχνη των πιθανών δραστών. Οι έρευνες συνεχίζονται.