Πρέσβης ο Πατρινός Δημήτρης Παπανδρέου - Τιμή για την πόλη το ανώτατο αξίωμα του Διπλωματικού Σώματος

Συγκινητικά τα μηνύματα των φίλων του

Ένας άξιος συμπατριώτης μας, ένας Πατρινός, ο Δημήτρης Παπανδρέου, έλαβε το ανώτατο αξίωμα του Διπλωματικού Σώματος, του Πρέσβη.

Ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά για τους Αχαιούς και μάλιστα για τους φίλους και συμμαθητές του Πρέβση, από το 26ο δημοτικό σχολείο στην Αγία Σοφία.  Ένας από αυτούς, ο Γιάννης Κούρτης, μας είπε: «Νιώθω συγκίνηση διότι με τον Δημήτρη Παπανδρέου μεγαλώσαμε στην ίδια πόλη, στην ίδια γειτονιά ,μας συνδέει φιλία πολλών ετών και γνωρίζω πόσο αγαπά αυτό που κάνει. Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από μία οικογένεια που του μετέδωσε αρχές και αξίες που σπανίζουν στις μέρες μας».

Όσοι γνωρίζουν τον Δημήτρη Παπανδρέου, κάνουν λόγο για μια ήρεμη δύναμη που ξεχωρίζει για το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του εύχονται καλή επιτυχία από καρδιάς στα νέα του καθήκοντα και νιώθουν υπερήφανοι για την ιδιότητα του Αχαιού.
«Είμαι σίγουρος ότι θα υπηρετήσεις και θα τιμήσεις επάξια την πατρίδα μας από τον ανώτατο βαθμό του Διπλωματικού Σώματος», συμπληρώνει ο κ. Κούρτης.