Πάτρα: Τελειώνει η Μίνι Περιμετρική- Πότε θα διασχίζουμε το νέο δρόμο- Το στοίχημα Κατσιφάρα- Δείτε φωτό από την πρόοδο των εργασιών

Με ιδιαίτερα μεγάλες ταχύτητες προχωρά το έργο της Μίνι Περιμετρικής , καθώς αναμένεται να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα οι εργασίες στο δεύτερο τούνελ , ενώ στις επόμενες ημέρες να αρχίσει η πλήρης ασφαλότρωση των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας από Ταμπάχανα μέχρι τον κόμβο Κουρτέσι. 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε νωρίς χθες το πρωϊ στο έργο για να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών, δεδομένου ότι αποτελεί προσωπικό του στοίχημα, η ολοκλήρωσή του, που παραμένει για χρόνια χωρίς να τελειώνει. 

Μάλιστα στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ανέβηκε ένα κολάζ φωτογραφιών που δείχνει πλέον ξεκάθαρα σε ποιά κατάσταση ήταν το έργο το 2016, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που συνεχώς ανέκυπταν και πως είναι σήμερα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Απόστολου Κατσιφάρα τον Σεπτέμβριο θα μπορούμε να διασχίζουμε την Μίνι Περιμετρική. Αντίστοιχες είναι και εκτιμήσεις των τεχνικών υπηρεσιών και του εργολάβου.   

Διαβάστε επίσης