Μπαράζ συλλήψεων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Αρκετές συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα, σημειώθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής εξόρμησης, αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, 50χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, 15 μηνών φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου.

Επίσης, αστυνομικοί της Ασφάλειας, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου στο Αγρίνιο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Ανακριτή Αγρινίου και απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων καθώς είχε δραπετεύσει από Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων. Συνελήφθη όμως και ο 47χρονος πατέρας του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου για ηθική αυτουργία από κοινού σε διακεκριμένες κλοπές που είχε διαπράξει ο γιος του.

Παράλληλα, έτερο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αγρινίου, συνέλαβε δύο άνδρες ηλικίας 24 και 26 ετών, καθώς μετά από έλεγχο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

Στο μεταξύ, το αστυνομικό δελτίο, καταγράφει συλλήψεις Σύριων υπηκόων στο Αεροδρόμιο του Ακτίου, οι οποίοι το μεσημέρι επιχείρησαν να ταξιδέψουν στη Ρώμη, με πλαστά διαβατήρια Τσεχίας.

Πηγη: sinidisi.gr