Πάτρα: Τους "έκοψαν" το νερό και όταν τηλεφωνούσαν στην ΔΕΥΑΠ ...τους στόλιζαν !

Χωρίς σταγόνα νερό ήταν από το πρωϊ οι κάτοικοι πολλών συνοικιών της Πάτρας! Η ΔΕΥΑΠ μπορεί να είχε προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης από τις 8 το πρωϊ μέχρι τις 8 το βράδυ,αλλά οι υπάλληλοι της φρόντισαν να "στολίσουν" κατάλληλα όσους καλούσαν το τηλέφωνο της Δημοτικής Επιχείρησης! 

Οι περιοχές: Γούβα - Ζαβλάνι - Ανθούπολη - Συχαινά - στο τμήμα πού περικλείεται από τις οδούς Κορίνθου -Αγ.Σοφίας-Κων/πόλεως-Καρόλου-Κορίνθου. 2.Οδοί: Καρόλου - Κανακάρη - Φιλελλήνων - Κορίνθου και ανάντη της οδού - Αγ. Σοφίας -Πανεπιστημίου, όπως ανέφερε η ανακοίνωση δεν θα είχαν νερό τις συγκεκριμένες ώρες λόγω εργασιών. Φυσικά οι συμπολίτες ούτε υποχρεωμένοι είναι, ούτε ανατρέχουν νυχθημερόν στις ανκοινώσεις της ΔΕΥΑΠ για να πληροφορηθούν πότε δεν θα έχουν ούτε νερό να πιούν.

Εστι όσοι σήμερα βρέθηκαν μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη να μην στάζει σταγόνα η βρύση τους, απευθύνθηκαν στην Επιχείρηση ώστε να ενημερωθούν για τον χρόνο επαναφοράς της υδροδότησης. Οπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες του tempo24 , όμως, η συμπεριφορά κάποιων που είχαν αναλάβει να απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις ήταν επιεικώς απράδεκτη! "Να βλέπατε τις ανακοινώσεις", "Από το πρωί μας καλείτε συνεχώς", ήταν μεταξύ άλλων οι απαντήσεις που λάμβαναν από τους...ενοχλημένους υπαλλήλους!

Λίγη ευγένεια κύριοι δεν βλάπτει! Ειδικά όταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρίσκονται συμπολίτες που από το πρωϊ μέχρι το βράδυ περίμεναν καρτερικά να δροσιστούν μέσα στην ζέστη...