Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών: Οι αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST

Επέστρεψαν από τη Λέσβο

Επέστρεψαν οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών από τη Λέσβο, όπου έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST, στην Πέτρα της Λέσβου. 300 αθλητές, έως 15 χρόνων, από 58 ομίλους της Ελλάδας και 2 της Κύπρου συναντήθηκαν για τον μεγαλύτερο, πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό αγώνα της χρονιάς. Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές αλλά και σε όλους τους 300 αθλητές που έλαβαν μέρος. Ήταν, σίγουρα, ένας από τους δυσκολότερους αγώνες των τελευταίων ετών. Μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας και την προπονήτριά τους Δήμητρα Αρβανίτη.

Συγχαρητήρια στον Νικόλα Γεωργόπουλο, που για ακόμη μία χρονιά εντάχτηκε στον Χρυσό Στόλο της Ελλάδας καταλαμβάνοντας την 59η θέση. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στον Αργυρό Στόλο Μάριο Γεωργόπουλο (με μια άκυρη) στην 135η θέση, στον Ανάσταση Μαρκεζίνη που δυο πρόωρες εκκινήσεις τον άφησαν στην 139η θέση και στον Γεράσιμο Σταματίου-Κώνστα που κατέλαβε την 157η θέση.

Πολλές ευχές για καλή σταδιοδρομία στον Νικόλα Γεωργόπουλο και στον Αναστάση Μαρκεζίνη στη νέα τους κλάση LASER 4,7, αφού αυτός ήταν ο τελευταίος τους αγώνας στην κλάση OPTIMIST και πολλά ευχαριστώ για την προσφορά τους στην ομάδα OPTIMIST του Ομίλου μας και τη βοήθειά τους να ανέβει επίπεδο όλη η ομάδα!!! Πολλά ευχαριστώ στην προπονήτριά μας Δήμητρα Αρβανίτη, που δούλεψε όλη τη χρονιά πολύ σκληρά και χάρισε στα παιδιά μας πολλά χαμόγελα και περηφάνια και την υπόσχεση ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, γιατί πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα.