Τα ζώδια σήμερα 12 Ιουλίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μπορεί τα Ζώδια του Νερού και της Γης του 1ου δεκαημέρου, να είναι μέσα στη τρελή χαράλόγω Έρωτα αλλά και οικονομικής τύχης, όμως οι Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι των αρχών του 3ου δεκαημέρου, πιέζονται με δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και οικονομικές απώλειες, με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά ζητήματα που σε καθυστερούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν την επίτευξη των στόχων σου. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι, ό,τι κι αν γίνει. Οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον έντονο ρομαντισμό κι ερωτισμό σου, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές δύσκολες καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.


Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα βρεις τους ρυθμούς που έχασες εξαιτίας θεμάτων, τα οποία σ’ είχαν αποσυντονίσει, αφού δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Ό,τι κάνεις σήμερα, πρέπει να είναι μελετημένο καλά, ενώ οφείλεις να μη φερθείς με συναισθηματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται για τους αδέσμευτους, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Προσπάθησε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε στα οικονομικά σου οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις, ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.


Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα μπεις σε διαδικασία, να σκεφτείς αλλαγές στη ζωή σου σε θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, ενώ πρέπει να σε προετοιμάσω για κάτι που θα σ’ ενοχλήσει λίγο: Θέματα που εσύ θέλεις να προχωρήσεις κι ολοκληρώσεις, θα καθυστερούν, επειδή θα ξεπηδούν προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου, Δίδυμε, είναι ξεκάθαρα, αλλά πρέπει να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο (βοηθά η Αφροδίτη από την Παρθένο) για να κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Δίδυμε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις τον έλεγχο.


Καρκίνος
Γενικά
Η μέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, Καρκίνε, και μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα για να μην έχεις πρόβλημα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να επιλέξεις μια καλύτερη διατροφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, Καρκίνε, ή, αν είσαι σε σχέση, να λύσεις προβλήματα. Ας εμπιστευτείς σήμερα το σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαθέτεις όλες τις απαιτούμενες δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, να πας πάρα πολύ καλά. Σήμερα, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού στα οικονομικά σου, με κινήσεις που έκανες στο παρελθόν. Πρέπει να θέσεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις ένα καινούργιο πλάνο.


Λέων
Γενικά
Έχεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες, Λέων, σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Καλό θα ήταν σήμερα, να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Θα υπάρχουν κάποιες γρήγορες εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά, ενώ μπορείς να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Είναι χρήσιμο, να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, για να πάρεις την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αν δεν κλείνεσαι στον εαυτό σου και δε διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων κι αγορές δεν ευνοούνται σήμερα.

Παρθένος
Γενικά
Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, Παρθένε, είναι πολύ καλές. Μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η μέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Παρθένε μου, αφού, από τις υπόλοιπες δραστηριότητες, θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στη σχέση σου. Για ν’ αποφύγεις λογομαχίες με το σύντροφό σου, βοήθησέ τον να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Παρθένε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε αγορές που δε χρειάζεσαι.


Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη, οπότε μπορείς να εστιάσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν καιρό, αφού οι ιδανικές τους λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι από ζητήματα που θέλεις να τελειώσεις και καθυστερούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει μόνο να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που φαίνεται να έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, Ζυγέ μου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος σε κάποια σύγκρουση, για να μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.


Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, ο εκνευρισμός θα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. Καλό είναι, κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στενοχωρούν δικά σου άτομα, για θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Σκορπιέ, που πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο σύντροφό σου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις μια αρνητική κριτική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου. Καλό είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι κατάλληλη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.


Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και θα βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η μέρα θα είναι καλή σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις και με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας, τώρα αρχίζουν να λύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις με το σύντροφό σου, Τοξότη μου, συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Μπορείς να πας ένα ταξίδι μαζί του, που το έχετε ανάγκη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη σχέση, να θυμάσαι, ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο συνεχίζει να σ’ ευνοεί για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν σήμερα κάποιες αλλαγές, Τοξότη μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, αφού δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.


Αιγόκερως
Γενικά
Για να πετύχεις τους στόχους σου, Αιγόκερε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που έρχονται, θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Ας μιλήσεις τώρα στο σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.


Υδροχόος
Γενικά
Σου δίνονται ευκαιρίες, Υδροχόε, για να επαναφέρεις σε τάξη οικογενειακές σχέσεις που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα έχεις περισσότερη επιλεκτικότητα και θα δείξεις τη διάθεση, παρά την εμφανή απαισιοδοξία που κατά καιρούς εκδηλώνεις, να ωριμάσεις περισσότερο, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ζωής σου. Δέξου τις αλλαγές που έρχονται και θα δεις, ότι στην πορεία όλα θα εξελιχθούν πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου, Υδροχόε μου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες, και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσει τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα μαζί, διότι στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αφού μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να δείξεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας, μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κι άλλοι ακόμη και να «φρενάρετε» σχέσεις που σας κουράζουν και δε σας προσφέρουν κάτι. Πριν όμως κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, Ιχθύ μου, καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι πραγματικά θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου όμως, δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης