Είσαι single; 3 τρόποι για να κάνεις σεξ ΑΥΤΟ το καλοκαίρι

Άσε τις ηττοπάθειες και πιάσε δουλίτσα

Λοιπόν η θερμοκρασία ανέβηκε, οι βροχές σταμάτησαν (Thank God) και είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Φέτος λοιπόν, υπάρχει μία συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα στη ζωή σου. Eίσαι single and ready to mingle. Σε απλά ελληνικά, αυτό το καλοκαίρι εκτός από μαγικό θα είναι και σεξουαλικό. Έχεις βάλει σκοπό να κάνεις σεξ με τον γοητευτικό άγνωστο. Και θα το καταφέρεις με τις παρακάτω κινήσεις.

Πλοίο

Η δουλίτσα θα ξεκινήσει από το πλοίο. Θα σε παρακαλέσω θερμά να μην είσαι σαν τη θεία από το Σικάγο, με ψάθινο καπέλο και 15 σακούλες στο χέρι. Θα πρέπει να είσαι απλή και σέξι. Άβαφη σαφέστατα, με μία ελαφριά αντηλιακή με λίγο χρώμα. Να δείχνεις σάρκα, αλλά και να μη δείχνεις. Να είσαι ταλαιπωρημένη αλλά να μη χάσεις και τη λάμψη σου. Να τον φλερτάρεις, αλλά να μην κάνεις και σα λιγούρι. Να τον ακολουθήσεις όταν βγει κατάστρωμα να χαζέψει ηλιοβασίλεμα, αλλά μην του γίνει και στενός κορσές. Αυτό που θέλουμε είναι να σε προσέξει. Άπαξ και συμβεί, είσαι εντάξει.

Παραλία 

Πάμε και στην παραλία, όπου γνώμη μου, είναι και το μεγάλο σου στοίχημα. Ο άντρας θέλει απλότητα και sexiness. Θέλει ένα μονόχρωμο μπικίνι, και όχι εμπριμέ σχοινιά που δε σε κολακεύουν. Θέλει να έχεις απλά μαλλιά, απλό beachwear και να μη γίνεσαι κόκκινη όταν σηκώνεσαι να κάνεις μία βουτιά. Θέλει να είσαι χαλαρή, χαμογελαστή και όταν έρθει να σου μιλήσει να είσαι γλυκιά και προσιτή. Για να πάμε και στο παρασύνθημα.

ΥΓ: Αν ξέρεις beach volley ή ρακέτες, εννοείται ότι θα σηκωθείς να παίξεις. Άστον να σε χαζέψει λίγο.

Μπαρ

Και ήρθε η ώρα του ποτού. Αφού τον έχεις σταμπάρει στην παραλία και έχετε μιλήσει, φυσικά και θα πας στο μαγαζί που θα είναι και εκείνος. Το ντύσιμό σου θα είναι απλό, αέρινο και αναλόγως την κίνηση θα αποκαλύπτει δερματάκι. Εννοείται ότι δε θα κάτσεις σε μία γωνία διότι είναι αντισεξουαλικό. Θα πιεις τα ποτά σου, θα χορέψεις και θα του ρίχνεις ματιές όλο νόημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλήξει κάπου καλά όλο αυτό. Να το ξέρεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ