Μουντιάλ: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός Κροατία - Αγγλία

διασταυρώνουν τα… ξίφη τους για μια θέση στον τελικό

Ο ημιτελικός των αουτσάϊντερ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ στο Λουζνίκι της Μόσχας ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία.

Κι αυτό, διότι πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ελάχιστοι υπολόγιζαν πως οι δύο «μονομάχοι» θα διεκδικούσαν μία θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Κροάτες έχουν καταφέρει να καλλιεργήσουν ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που αποτελεί «ασπίδα» σε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την ηρεμία της ομάδας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σίμε Βρσάλικο.

Στον αντίποδα, οι Άγγλοι, οι οποίοι θέλουν να ξαναγράψουν ιστορία, προέρχονται από τη σχετικά εύκολη επικράτηση επί της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, με τον Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για τον αποψινό ημιτελικό.

Πιθανές συνθέσεις:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Τσόρλιουκα, Στρίνιτς, Λόβρεν, Βίντα, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Μπροζόβιτς, Μόντριτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς.

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ): Πίκφορντ, Τρίπιερ, Στόουνς, Μαγκουάϊρ, Γουόκερ, Γιανγκ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Αλι, Κέϊν, Στέρλινγκ.

Διαιτητής: Τσουνεϊτ Τσακίρ (Τουρκία)

Πηγή: filathlos.gr 

Διαβάστε επίσης