Παντρεύεται ο πρώην σου; 3 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις

Και 1 που οφείλεις στον εαυτό σου ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά εκείνος ο απίθανος τύπος Justin Bieber, τόλμησε να ανακοινώσει τον αρραβώνα του, ελάχιστους μήνες μετά το χωρισμό του από τον μεγάλο του έρωτα Selena Gomez. 

Φυσικά, όσο κι αν προσπαθεί να μας πείσει, η καρδιά του ανήκει ακόμη στην πρώην και εκείνη το γνωρίζει. Και απλώς απολαμβάνει να τον βλέπει να… κάνει σπασμωδικές κινήσεις. In real life τώρα, μαθαίνεις ότι ο πρώην σου, με τον οποίο είχατε φάει ψωμί κι αλάτι, παντρεύεται! Η είδηση δε σου είναι αδιάφορη, κυρίως γιατί από τότε δεν έχεις καταφέρει να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Και πώς πρέπει να αντιδράσεις σε όλο αυτό; Λοιπόν, παρακάτω σου έχω 3 πράγματα, που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις, σε περίπτωση φυσικά που η είδηση δε σου είναι αδιάφορη.

Μη στείλεις μήνυμα και μην πάρεις τηλέφωνο. Και εννοώ φυσικά για να συγχαρείς. Αφού δε θέλεις η σύζευξη αυτή να στεριώσει, γιατί να μπεις στη διαδικασία να πεις ψέματα; Αγνόησε το γεγονός και κάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αν θέλεις τη γνώμη μου, ακόμα και από κοντά να τον δεις, μην πεις λέξη. Σιγά μην απολογηθείς κιόλας.