Δώρα Ζέμπερη: Καταιγιστική η μητέρα της! «Είναι Σατανάς! Μου επιτέθηκε ο παπάς του νεκροταφείου» – video

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο τον Οκτώβριο του 2017! Εννέα μήνες μετά ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία της αδικοχαμένης 32χρονης εφοριακού. Οι συγγενείς της νεαρής προπηλάκισαν τον 58χρονο καθ’ ομολογία δολοφονία ενώ ο πατέρας και ο αδελφός της προσπάθησαν να του επιτεθούν. Η δίκη διακόπηκε λόγω της έντασης και λίγο αργότερα, η μητέρα της ξέσπασε και προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες.

«Παρακολουθούσε το παιδί 20 μέρες, ένα μήνα»

«Δεν αντέχω να βλέπω τον φονιά του παιδιού μου μπροστά μου, που μου στέρησε τη ζωή του παιδιού μου χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος που άπλωσε τα χέρια του πάνω σε αυτό το παιδί. Και να ζητάει τι; Δεν έχει καμία δικαιολογία. Για εμάς πρέπει να καταδικαστεί σε θανατική ποινή. Και αν δεν μαρτυρήσει θα τον κάνουμε εμείς να μαρτυρήσει» ανέφερε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

«Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου; Δεν το είχε ενοχλήσει το παιδί μου. Το παιδί μου ήταν άγγελος και άγγελος και εδώ και άγγελος στον ουρανό. Αυτός γιατί να ζει; Θα δεχτώ συγγνώμη από αυτόν που τριγυρνούσε στην γειτονιά μου, παρακολουθούσε το παιδί 20 μέρες, ένα μήνα;

Αν είναι δυνατόν, χωρίς να τον έχει πειράξει το παιδί μου. Ας ερχόταν να σκοτώσει εμένα, γιατί το παιδί μου; Το παιδί το έβλεπα φοβισμένο. Υπήρχαν γείτονες που τον είχαν δει. Και με αμάξι κυκλοφορούσε γύρω γύρω από το σπίτι μου με μία μαύρη BMW και στο παγκάκι στην πλατεία γυρόφερνε και στο ψιλικατζίδικο λίγα μέτρα από το σπίτι ψώνιζε μαζί με την Δώρα και στην στάση και στον φούρνο που ήταν στην στάση» τόνισε.

Δώρα Ζέμπερη: Δείτε στο βίντεο όλα όσα δήλωσε η μητέρα της

 

 

«Δέχτηκα επίθεση από τον παπά στο νεκροταφείο»

«Είναι Σατανάς και πρέπει να είχε και άλλους (συνεργούς). Έχω δεχτεί επίθεση από το νεκροταφείο. Δεν τολμάω να πάω ούτε στο μνήμα του παιδιού μου, με ειρωνεύονται, με περιγελούν, μου έχουν φέρει δυο φορές αστυνομία και μου όρμηξε ο παπάς και με χτύπησε. Τον πείραξε ότι του είπα γιατί δεν κάλεσε ασθενοφόρο έγκαιρα, δεν βγήκε που φώναζε το παιδί μου «βοήθεια» και γιατί είχε ζητήσει από το παιδί μου να πάει για καφέ μαζί του όταν ήταν ζωντανή»κατήγγειλε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Δείτε το βίντεο

 

 

newsit.gr

Διαβάστε επίσης