Ιάσονας Φωτήλας :«Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος παίζουν ένα άθλιο παιχνίδι στις “πλάτες” του ελληνικού λαού»

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Ο βουλευτής μεταξύ άλλων είπε:

-Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο κ. Καμμένος είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη προσωπικά ώστε να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών  – δηλαδή ουσιαστικά έχει άρει την εμπιστοσύνη του στον κ. Κοτζιά που μέχρι προχτές του την έδινε. Το τραγελαφικό που ζει η Ελλάδα σήμερα είναι ο μεν Πρωθυπουργός της χώρας και ο Υπουργός Εξωτερικών να μιλούν για μια τεράστια επιτυχία στη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό, ο δε Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δηλώνει ότι είναι η χείριστη συμφωνία.

-Είναι αστείο ο κ. Τσίπρας να κατηγορεί ως ακροδεξιό τον κ. Μητσοτάκη όταν επί τριάμισι χρόνια συγκυβερνά με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο.

-Οι αθλιότητες ενός εντύπου του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να βάλουν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας γίνονται αμέσως αντιληπτές από τον ελληνικό λαό. Ύποπτες δεν είναι οι φανερές συναντήσεις, αλλά οι μυστικές συναντήσεις όπως σε «γκαρσονιέρες με γάτες Ιμαλαΐων» και σε «ταξιδάκια στο Παρίσι» που ακόμα δεν έχουμε μάθει τη λίστα των επιβατών.

 

 

Διαβάστε επίσης