Δημοτικό Ωδείο Πάτρας: Μέχρι τις 5 Ιουλίου οι εγγραφές στη Θερινή Μουσική Ακαδημία

αρχιζουν τα μαθηματα τη Δευτερα

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση της 5ης θερινής Μουσικής Ακαδημίας έχει αρχίσει. Στο πλαίσιο αυτό, από το  Δημοτικό Ωδείο Πατρών υπενθυμίζεται , ότι  οι εγγραφές θα συνεχιστούν  έως και τις 5 Ιουλίου 2018.

Η έναρξη των μαθημάτων της Ακαδημίας,  στην οποία θα διδάξουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Αυτάθα διαρκέσουν και την Παρασκευή  27 Ιουλίου 2018 .

Η Θερινή Μουσική Ακαδημία θα περιλαμβάνει κύκλους Σεμιναρίων, ατομικά μαθήματα,( πιάνου, βιολιού, κιθάρας, φλάουτου, κλαρινέτου, κλασσικών κρουστών, Drums, ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου, παραδοσιακών οργάνων, βασικών και ανώτερων θεωρητικών όπως και μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή στις σχολές Μουσικολογίας),masterclass, συναυλίες και εκδηλώσεις με ευρύτερο ενδιαφέρον.

Οι δράσεις στο σύνολό τους απευθύνονται  στους μαθητές όλων των επιπέδων του  Δημοτικού Ωδείου καθώς και  σε όλους τους σπουδαστές Μουσικής στην πόλη αλλά και αρχαρίους, οι οποίοι θα ήθελαν μια πρώτη επαφή ώστε το επόμενο σχολικό έτος να αρχίσουν μαθήματα Μουσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε όλες τις δράσεις της Θερινής Μουσικής Ακαδημίας . Για δηλώσεις συμμετοχής έως και την ΠΕΜΠΤΗ  5 Ιουλίου 2018,  μπορούν να επικοινωνούν στην γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Αράτου 23 τηλ.2610/271087 καθημερινά από  8.00-21.00.

 

 

Διαβάστε επίσης