Ο Αμβρόσιος βάζει δωρεάν λεωφορείο για το αυριανό συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό

Η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ανακοινώνει ότι αύριο Κυριακή 1η Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν το Κίνημα Εθνικής Άμυνας για την Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 6μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για το θέμα της Μακεδονίας, θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο προκειμένου το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα να μεταβεί και να συμμετάσχει σε αυτό. 

Ώρα αναχωρήσεως 2μ.μ. από την οδό Κανελλοπούλου (πλησίον Δ.Ο.Υ. Αιγίου).

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου