Τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο !

αποστολη στις βρυξέλλες με επικεφαλής τον αντιπεριφερειαρχη κ. Μητρόπουλο

Προϊόντα από τη Δυτική Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι ευρωβουλευτές, καθώς η αποστολή από την περιοχή που βρέθηκε στις Βρυξέλλες με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Μητρόπουλο παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την γαστρονομία μας.

Η αποστολή είχε την ευκαιρία , στα πλαίσια της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, να έχει συναντήσεις με στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού στης Βρυξέλλες. να παραχωρήσει συνέντευξη στην αίθουσα τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και να παρουσιάσει τις δράσεις της Περιφέρειας για την ανάδειξη και προβολή των ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντων.
Ενώ στο εστιατόριο των Ευρωβουλευτών αναδείχθηκε από τον Πρόεδρο των Αρχιμαγειρων Θωμά Λαζανά η ΠΟΠ γαστρονομία της Δυτικής Ελλάδας.

"Το τρίπτυχο ταυτότητα - ποιότητα- αειφορία αποτελεί στρατηγική πολιτική επιλογή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικης Σύμπραξης για την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου αγροδιατροφικού προτύπου.", όπως ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.

Διαβάστε επίσης