Meghan Markle: Τι απαγορεύεται να τρώει όταν ταξιδεύει;

Τώρα που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle πρέπει να ακολουθήσει διάφορους κανόνες, οι οποίες κάποιες φορές τουλάχιστον σε εμάς ακούγονται κάπως αρχαϊκοί τολμούμε να πούμε. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός ότι πρέπει να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες, όταν ταξιδεύει σε νέες χώρες.

Ως βασιλικό μέλος, η Meghan δεν επιτρέπεται να φάει σκόρδο ενώ ταξιδεύει - τουλάχιστον όχι σε επίσημες βασιλικές επισκέψεις. Και αν αναρωτιέστε το γιατί... για τον προφανή λόγο.

Όπως γράφεται στη Sunday Express: «Το σκόρδο απαγορεύεται να συμπεριληφθεί σε τρόφιμα που καταναλώνονται από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Με τόσες πολλές συναντήσεις επίσημων επισκεπτών, θα πρέπει να μην υπάρχει οποιαδήποτε δυσάρεστη κακή αναπνοή».

 Ο κανόνας δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα, δεδομένου ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β μισεί το σκόρδο.

«Δεν μπορούμε ποτέ να σερβίρουμε τίποτα με σκόρδο ή πάρα πολλά κρεμμύδια», εξήγησε στο RecipesPlus ο Darren McGrady, βασιλικός σεφ στο παλάτι του Buckingham. «Η βασίλισσα δεν θα είχε ποτέ σκόρδο στο μενού».

 Μέλη της βασιλικής οικογένειας επίσης δεν επιτρέπεται να τρώνε οστρακοειδή ενώ ταξιδεύουν για βασιλικές επισκέψεις, λόγω του υψηλού κινδύνου δηλητηρίασης από τρόφιμα που σχετίζονται με το πιάτο. 

Διαβάστε επίσης