Σοβαρό τροχαίο με απεγκλωβισμό στην Περιμετρική Πατρών - "Καρφώθηκαν" σε φορτηγό - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟ

Νεότερη Ενημέρωση: Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr,  Ι.Χ που επέβαιναν δυο άτομα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο φοργητό λόγω βλάβης εντός τούνελ της Περιμετρικής Πατρών.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, το φορτηγό ακινητοποιήθηκε μόλις εισήλθε στο τούνελ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο. Ο οδηγός ενημέρωσε το προσωπικό της Ολύμπιας Οδού, όχημα της οποίας έσπευσε στο σημείο για να αποκλείσει το σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα Ι.Χ που επέβαιναν δυο άνδρες, "καρφώθηκε" στο φορτηγό. Αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο όχημα και να χρειαστει η επέμβαση της Πυροσβεστικής Πατρών για τον απεγκλωβισμό τους. Ο ένας εκ των δυο τραυματιών, κατά πληροφορίες του tempo24.gr Ιερέας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Πρώτη Ενημέρωση: Σύκρουση δυο Ι.Χ αυτοκινήτων σημειώθηκε στην Ευρεία Παράκαμψη της Πάτρας, το πρωί της Τρίτης.

Το τροχαίο σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, συνέβη πριν το δεύτερο τούνελ της Περιμετρικής στο ρεύμα προς Πύργο. Από τη σύγκρουση των οχημάτων εγκλωβίστηκαν δυο ηλικιωμένα άτομα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν με την συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, που έσπευε στο σημείο με 4 οχήματα και 10 άνδρες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία, ενώαδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του τροχαίου.

 

 

Διαβάστε επίσης