Το λάθος που κάνεις με τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Ξέρεις πολύ καλά ότι οι έντονες βλεφαρίδες είναι το Α και το Ω σε κάθε μακιγιάζ. Ακόμα και χωρίς αυτό όμως, ένα βλέμμα που τονίζεται σωστά αρκεί για να κάνει το beauty look σου γοητευτικό. Γι’ αυτό, οι περισσότερες γυναίκες δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς mascara, ενώ άλλες δεν αρκούνται μόνο σε ένα καλό προϊόν και προχωρούν στη χρήση ψεύτικων σε ειδικές περιστάσεις. 

Αν ανήκεις σε αυτές κάνεις πολύ καλά κι αν δεν ανήκεις δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις μία δοκιμή. Όπως κι αν έχει όμως, υπάρχει ένα μικρό tip, που συνήθως δεν το λαμβάνεις υπ’ όψη και έχει σημασία για να ένα καλό αποτέλεσμα με διάρκεια. Αυτό που πρέπει πιθανότατα να κάνεις λάθος, ιδιαίτερα την πρώτη φορά που θα κάνεις την προσπάθεια, είναι ότι όταν απλώνεις την κόλλα πάνω στις βλεφαρίδες, βιάζεσαι να τις κολλήσεις, μη τυχόν στεγνώσει. 

Αντίθετα με αυτό που έχεις στο μυαλό σου, η κόλλα χρειάζεται να μείνει για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα πριν τοποθετήσεις τις βλεφαρίδες για να πολυμεριστεί και να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, απλά την επόμενη φορά, πριν επιχειρήσεις, θυμήσου αυτό το tip και εφάρμοσέ το.