Διπλό «χτύπημα» του Αλβάρο στην Ωνάση – Γάμος και έπειτα ταξίδι στη Λευκάδα- ΦΩΤΟ

Έτοιμος να παντρευτεί την Βραζιλιάνα καλλονή παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο είναι ο πρώην σύντροφος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση δηλώνει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί και όπως όλα δείχνουν ο γάμος θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με συνέντευξη του ιππέα στα βραζιλιάνικα μέσα, ο γάμος θα γίνει στην αγαπημένη χώρα του ζευγαριού, ενώ ήδη έχουν διαλέξει εκκλησία και το μόνο που απομένει είναι να ορίσουν τελική ημερομηνία.

Ο γάμος σύμφωνα με τον ξένο Τύπο θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ενώ το ζευγάρι έχει κανονίσει και το ταξίδι του μέλιτος που θα γίνει στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, «στις θάλασσες του Ωνάση».

Συγκεκριμένα, ο Αλβάρο και η Ντενίζ σκέφτονται να κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου και να φτάσουν μέχρι την Λευκάδα.

Ωστόσο είναι άγνωστο αν το ζευγάρι θα περάσει και από τον Σκορπιό,καθώς ο Αλβάρο μπορεί πλέον να μην έχει σχέσεις με την Αθηνά Ωνάση, αλλά έχει με τους νέους ιδιοκτήτες του νησιού.

 

iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης