ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ - Πάτρα: Βγήκε ο συνταξιούχος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του για πάνω από έξι ώρες - Απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τί είχε ζητήσει

ΣΤΗΝ ΟΔΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Βγήκε από το σπίτι του όπου ήταν ταμπουρωμένος για πάνω από 6 ώρες, ο ηλικιωμένος συνταξιούχος στην Παραλία Πατρών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος κατάφερε να τον βγάλει από το σπίτι του και αυτή τη στιγμή οδηγείται στο τμήμα για τα περαιτέρω. 

-------------

Έξι ώρες συμπληρώθηκαν από την στιγμή που 59χρονος συνταξιούχος, κλείστηκε στο σπίτι του και απείλει να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εξακολουθεί να βρίσκεται σε υπερένταση και να μιλά ακατάπαυστα, χωρίς ωστόσο να επιτρέπει σε κανέναν να τον προσεγγίσει.

35533750_857393567792429_999411406283472896_n_0.jpg

Από τις 9 το πρωί του Σαββάτου ο άνδρας, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του επί της οδού 25ης Μαρτίου στην Παραλία Πατρών και ισχυριζόμενος πως φέρει μαχαίρι, εξέφρασε την προθεση να δώσει τέλος στη ζωή του...Αιτία τα ελάχιστα χρήματα που του καταβάλλονται ως σύνταξη.

ΤΩΡΑ - Πάτρα: "Ταμπουρωμένος" στο σπίτι του απειλεί να αυτοκτονήσει - Ποιους θέλει να συναντήσει - Επικοινωνία Τάσου Πετρόπουλου με το tempo24.gr - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

Μετά από πολύωρη επικοινωνία με τον έμπειρο διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ Παντελή Τσίρκα, ο 59χρονος εμμένει στο αίτημα του να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο και Εισαγγελέα Πατρών. Η προσέγγιση στο σπίτι είναι δύσκολη καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά ιδιοκτησίας του.

1111_0_1.jpg

Nωρίτερα  ο κ. Πετρόπουλος σε επικοινωνία που είχε με το tempo24.gr, παρείχε διευκρινιστικές πληροφορίες για το θέμα του  59χρονου, δηλώνοντας πως έχει λάβει από την πρώτη στιγμή που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει (5-3-208) γιατί δεν του εκδιδόταν η σύνταξη, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ως αναδρομικά και λαμβάνει κάθε μήνα επιπλεόν 60 ευρώ στη σύνταξη του.

Πάτρα: Ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα μιλά μέσα από το τμήμα - Η απάντηση Πετρόπουλου στο tempo24.gr

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018,  απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει και πάλι με τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον Υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του, όπως και έγινε.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου - Νίκος Σύφαντος - Απόστολος Βουλδής

Διαβάστε επίσης