Αίγιο: Συνελήφθη γιατί έκλεβε συρματοπλέγματα από γήπεδο

το ειχε κάνει ξανα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι  προχθές το μεσημέρι, εισήλθε σε δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει σαράντα μέτρα συρματοπλέγματος από την περίφραξη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης στο ίδιο γήπεδο τα ξημερώματα της 09-06-2018, είχε αφαιρέσει 300 μέτρα συρματοπλέγματος και διάφορα είδη υγιεινής  (μπαταρίες από τις βρύσες  και τον ηλιακό θερμοσίφωνα).

Σύλληψη τριών  αλλοδαπών για   παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 35, 31 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για  παράνομη είσοδο
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη Χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Εξιχνίαση κλοπής


Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από περίπου δυο μήνες στην Αλφειούσα Ηλείας και  σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 46 και 40 ετών.

Ειδικότερα,  οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από αγρόκτημα 55χρονου ημεδαπού, ένα μοτέρ ποτίσματος και διάφορα γεωργικά εργαλεία, τα οποία πούλησαν σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων ημεδαπού.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σύλληψη ημεδαπού
με καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί  ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη     ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη δύο ημεδαπών για εντάλματα βίαιης προσαγωγής


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 13 και 11 ετών,  διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα βίαιης προσαγωγής του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών
για ρευματοκλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τέσσερις ημεδαποί, δυο άνδρες – δυο γυναίκες), ηλικίας 32, 28, 40 και 38 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΗΔΔΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

 Σύλληψη ημεδαπού  για ρευματοκλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Αστακό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αρμόδιο συνεργείο του  ΔΕΗΔΔΕ  διαπιστώθηκε ότι  είχε προβεί σε παράνομη επανασύνδεση παροχής ρεύματος.

Σύλληψη ημεδαπού
για ένταλμα βίαιης προσαγωγής
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 13χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Σύλληψη
έξι ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, έξι ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού κάνναβης, συνολικού βάρους 2,1 γραμμαρίων.