Πάτρα: Χειροπέδες σε δύο ακόμη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ανηλίκου

τον είχαν πυροβολήσει πριν από 2 εβδομάδες

Στο περιστατικό που είχε αναστατώσει την Πάτρα στις 31 Μαΐου εμπλέκονται συνολικά τρία άτομα. Ένας 55χρονος που έχει ήδη συληφθεί και δύο ακόμη άτομα που αναζητούνταν και τελικά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σ

Οι δράστες πριν δυο εβδομάδες περίπου είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει ένα 15χρονο αλλοδαπό


Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 39 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί άμεσα ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών, προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.

Ειδικότερα, την 31-5-2018 τα ξημερώματα στην Πάτρα, ο 37χρονος και ο 39χρονος, ενεργώντας με υπόδειξη του 55χρονου, εντόπισαν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δυο ανήλικους αλλοδαπούς, ηλικίας 15 και 17 ετών, τους οποίους καταδίωξαν και πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 15χρονου, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης