Τα 4 μυστικά για να κρατήσει η σχέση σου σύμφωνα με την επιστήμη!

Έτσι, θα κρατήσει η σχέση!

Όταν όλα τα υπόλοιπα κόλπα και tricks για τις σχέσεις καταρρέουν, έρχεται η επιστήμη για να δώσει τη λύση της! Υπάρχουν δεκάδες έρευνες που ρίχνουν φως στο τι κάνει ένα δεσμό να κρατήσει (και τι όχι).

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στοιχεία από τις πιο μεγάλες έρευνες για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πετύχουμε αυτό το «για πάντα μαζί»!

Η κατάλληλη ηλικία για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου:

Τα 27 έτη! Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, αυτή είναι η ιδανική ηλικία για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Κι αν αυτό δεν σου αρκεί, θυμήσου πως σύμφωνα με την ίδια έρευνα, θα πρέπει να έχεις μια διαφορά μικρότερη των 6 ετών από το σύντροφό σου για να ευδοκιμήσει ο δεσμός ενώ η διαφορά που ξεπερνά τα 10 χρόνια είναι παράγοντας χωρισμού. Η καλύτερη διαφορά ηλικίας είναι ο ένας χρόνος, που μειώνει την πιθανότητα χωρισμού κατά 2%!

Ο αριθμός των πρώην!

Είναι πιο πιθανό να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, μετά από 7 αποτυχημένες σχέσεις για τις γυναίκες και 8 για τους άντρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της Telegraph, πρέπει να σε έχουν παρατήσει τουλάχιστον δύο φορές και να έχεις κάνει μια αποτυχημένη σχέση από απόσταση.

Η συχνότητα της σεξουαλικής επαφής

Κάθε μέρα; Μια φορά την εβδομάδα; Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Au femine, Οι επαφές πρέπει να είναι περισσότερες από 2 το μήνα για να κρατήσει ο δεσμός. Κατά μέσο όρο, οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις έχουν 9 συνευρέσεις μέσα στο μήνα ή 2 ανά εβδομάδα.

Η συγκατοίκηση!

Αυτό κι αν είναι σημαντικό βήμα για τα ζευγάρια! Η συγκατοίκηση που είναι και κλειδί για την μακροβιότητα των σχέσεων. Πες ναι, και μείνε με τον αγαπημένο σου. Σύμφωνα με έρευνα, ζευγάρια ηλικία 18 έως 40 ετών, που δεν συγκατοικούν, χωρίζουν μετά από τρία χρόνια σχέσης. Πάντως, μετά από 6 χρόνια δεσμού, μόνο 1 στα 6 ζευγάρια που μένουν κάτω από την ίδια στέγη, είναι ακόμα μαζί.