Λίγα λουλούδια και η φωτογραφία της 13χρονης στο σημείο που έπεσε νεκρή από πυροβολισμό - Το tempo24.gr στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα - ΦΩΤΟ

πώς έγινε το φονικό;

Λίγα λουλούδια η φωτογραφία της 13χρονης Ρομά να χαμογελάει... 

Αυτά υπάρχουν σήμερα στο σημείο που η μικρή έπεσε νεκρή από πυροβολισμό. 

Στον καταυλισμό των Ρομά, θρήνος και πένθος...

Ο επιχειρηματίας, φερόμενος ως δράστης, πυροβόλησε δύο φορές στον καταυλισμό και μία από τις σφαίρες βρήκε στο κεφάλι τη 13χρονη και την σκότωσε επί τόπου. Η δεύτερη σφαίρα βρήκε τον πατέρα της στο πόδι και τον τραυμάτισε.

Οι εικόνες στον τόπο του εγκλήματος σοκάρουν από την πρώτη στιγμή. Η άτυχη 13χρονη σχεδόν αποκεφαλίστηκε από τη σφαίρα που την χτύπησε και έπεσε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Συγγενείς της, τη μετέφεραν σε νοσοκομείο αλλά ήταν αργά. Ο πατέρας της που την ώρα των πυροβολισμών άρχισε να τρέχει για να σωθεί, χτυπήθηκε στο πόδι και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη δολοφονία, διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα κλοπής στο σπίτι ή στο κατάστημά του. Θεώρησε υπεύθυνο γι’ αυτό τον 33χρονο. Τον πατέρα της μικρής που σκοτώθηκε και πήρε το νόμο στα χέρια του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οπλισμένος με καραμπίνα πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στον καταυλισμό.  Ο επιχειρηματίας εντοπίζει τον 33χρονο και οπλίζει. Ο τελευταίος έχει δει το όπλο και αρχίζει να τρέχει για να σωθεί. Ακούγονται δύο πυροβολισμοί και αμέσως μετά φωνές. Η 13χρονη έχει αφήσει την τελευταία της πνοή και ο πατέρας της έχει τραυματιστεί. Ο επιχειρηματίας, μόλις συνειδητοποιεί το έγκλημα που έχει διαπράξει αρχίζει να τρέχει πεζός. Αφήνει στο σημείο το αυτοκίνητό του και απομακρύνεται.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται για τον εντοπισμό του επιχειρηματία αλλά και τα αίτια που κρύβονται πίσω από αυτή την τραγωδία.

Το μαγαζί στην Άμφισσα, του επιχειρηματία που φέρεται να πυροβόλησε στον καταυλισμό με αποτέλεσμα τον θάνατο 13χρονης Ρομά. 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ

Διαβάστε επίσης