Viral το στιγμιότυπο Αναστασιάδη - Φουρέιρα - «Καρφώθηκε» στην πίσω όψη της - ΦΩΤΟ

το προεδρικο μεγαρο της κυπρου επισκεφθηκε η τραγουδιστρια

«Φωτιές» άναψε στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου η Ελένη Φουρέιρα. Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να… αντισταθεί στα κάλλη της και «καρφώθηκε» με αποτέλεσμα το στιγμιότυπο να γίνει viral.

Ο κ. Αναστασιάδης υποδέχτηκε την τραγουδίστρια για να την συνεχάρη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision με το «Fuego».

Την Ελένη Φουρέιρα συνόδευαν στην συνάντηση ο συνθέτης του τραγουδιού, Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ, Θανάσης Τσώκος, και ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης.

«Ένιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματά μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Αναστασιάδη μόλις καλωσόρισε την Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι νιώθει περήφανη, που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο. Επίσης, σημείωσε ότι αγαπά ιδιαίτερα την Κύπρο και γι’ αυτό ήταν μεγάλη τιμή για την ίδια, που εκπροσώπησε τη χώρα στο διαγωνισμό.

Εκτός από τη συζήτηση που είχαν Αναστασιάδης-Φουρέιρα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ότι ο Κύπριος πρόεδρος καρφώθηκε με το βλέμμα του στην τραγουδίστρια όταν εκείνη γύρισε την πλάτη!

anastasiadis-foureira2.jpg

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ