Κέρκυρα: Η μητέρα του 13χρονου λύνει τη σιωπή της: «Έτσι παγίδευσε το γιο μου το σατανικό ζευγάρι»

"Να σαπίσουν στη φυλακή"...

Ξεσπά η μητέρα του 13χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ζευγάρι στην Κέρκυρα. «Αυτή η γυναίκα είναι τέρας», λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Real News», περιγράφοντας πώς το παιδί της αποκάλυψε ότι τον παρενοχλούσαν.

Όλα άρχισαν από την ημέρα που η 36χρονη κατηγορούμενη άρχισε να προσκαλεί το μικρό αγόρι στο σπίτι της. Η πίεση που του ασκούσε ήταν αφόρητη. Μια μέρα ο 13χρονος δεν άντεξε και αποκάλυψε στη μητέρα του τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν.

Η μητέρα του αμέσως έσπευσε και κατήγγειλε στην αστυνομία όλα όσα της ανέφερε το παιδί της. «Εγώ πήγα στην Αστυνομία και έκανα την καταγγελία για αυτά που έλεγαν στο παιδί, πήγα μαζί με έναν θείο του γιου μου. Αυτή ζήτησε από το παιδί να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της. Ο γιος μου πήγε μέχρι εκεί και τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η αστυνομία που έστησε την επιχείρηση χωρίς να κινδυνέψει το παιδί μου».

Το σχέδιο της 36χρονης και του συζύγου της να κάνουν «τρίο» με τον 13χρονο εφαρμόστηκε με μεθοδικότητα. Προσέγγισαν αρχικά την μητέρα του στο χώρο εργασίας της παριστάνοντας τους πελάτες.

«Το ζευγάρι δεν το γνώριζα καλά, δεν είχαμε στενές σχέσεις. Ερχόταν στο μαγαζί που εργάζομαι ως πελάτισσα η κυρία. Δεν έδωσε κάποιο δικαίωμα ούτε μου είπε για το παιδί. Μέχρι που ένα βράδυ ήρθε το παιδί και μου είπε τι του πρότεινε. Εγώ με αυτή την κυρία δεν είχα καμία σχέση», είπε η μητέρα του 13χρονου.

Ο 13χρονος ήταν θαρραλέος γιατί σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. θα έπρεπε στην επόμενη ανήθικη πρόταση να πει «ναι». Από νωρίς είχαν λάβει θέση έξω από το σπίτι δέκα αστυνομικοί, παρακολουθώντας τον νεαρό σε κάθε του βήμα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

«Αυτή η γυναίκα είναι τέρας. Αυτοί οι άνθρωποι να σαπίσουν στη φυλακή και να μην βγουν ποτέ έξω», λέει η μητέρα.

Τόσο η 36χρονη, όσο και ο 43χρονος σύζυγός της κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου και τη σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς ύστερα από καταγγελίες κατοίκων ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για κακοποίηση και αμέλεια έναντι των παιδιών τους.

Πηγή: realnews.gr

Διαβάστε επίσης