Πάτρα: "Έχω ένα μυστικό" από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ επί σκηνής και τη Μελίνα Ασλανίδου

στο Royal Theater το τριήμερο 14,15 και 16 Ιουνίου

Μία ξεχωριστή παράσταση - αφιέρωμα μεγάλες επιτυχίε ςτης χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου κάνει πανελλαδική πρεμιέρα στη θεατρική σκηνήτου Royal Theater στην Πάτρα στις 14 Ιουνίου.

Ο τίτλος; «Έχω ένα μυστικό», που δε θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από ένα μοναδικό αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τηςΑλίκης Βουγιουκλάκη, των ανθρώπων που έβαλαν τηδικήτους υπογραφήστα κινηματογραφικά και θεατρικά πράγματα τηςχώρας και μεγάλωσαν γενιές και γενιές!

Ένα ονειρικό ταξίδιμετραγούδια όπως: «Καροτσέρη”, “έχωένα μυστικό”, “σήκω χόρεψε συρτάκι”, “μάτια βουρκωμένα”  και 25 ακόμα μεγάλες επιτυχίεςτης εποχής, τα οποία τοκοινό θα απολαύσειζωντανά, ενώστηνοθόνη θα προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες.

Σε αυτότο ταξίδι, καπετάνιος - ενορχηστρωτής δενείναι άλλος από αυτόν που έχει ηθικά το δικαίωμα να το πράξει: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιός τηςΑλίκης και του Δημήτρη, που θα παίζει ζωντανά επί σκηνής  πιάνο συνθεσάιζερ και έχει τηνε υθύνητης επιλογής των τραγουδιών. Όπωςτόνισε και ο ίδιος, όπως του αφιέρωσε η Αλίκη τοτ ραγούδι « Νανούρισμα», ήρθε η ώρα να το ανταποδώσεικι αυτός με τον τρόπο του μέσα από αυτήν την παράσταση.

Μαζί του η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

Επί σκηνής θα βρεθούν επίσης, ο μεγάλος κιθαρίστας Μιχάλης Σορβίνος, η σπουδαία Σοπρά νοΆννα  Μορφίδου και ο ταλαντούχοςΓιώργος Γερωνυμάκης.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μαγδαληνός, γνωστός στην Πάτρα μετ ην τελευταία σκηνοθεσία του " Αστρα να πάνε" του Β. Ρίσβα και της Δ. Σακκαλή.

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα πάει στο ίδρυμα «Μέριμνα του παιδιού» στην Πάτρα.

Το “Εχω ένα μυστικό” ξεκινάειτο ταξίδι του με τρεις παραστάσεις στην Πάτρα, στις 14, 15, 16 Ιουνίου στη θεατρική σκηνή του Royal Theater, στηνΑκτήΔυμαίων 53.

 

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: Γωνιά του Βιβλίου, Discover Bookstore, Φάρος εν Πάτραις.

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώστην προπώληση και 15 ευρώστο ταμείοτουθεάτρου (οιθέσειςείναι αριθμημένες)

Ωρα έναρξης: 21.30

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ