Πάτρα: Πίσω στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του - Τι κατάθεσε το θύμα - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 18 ετών

Στις φυλακές επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας  στο Μικτό Ορκωτο Δικαστήριο Πατρών, άνδρας που κατηγορήθηκε από την 20χρονη σήμερα κόρη του, πως από την ηλικία των 6 ετών την βιάζε.

Ο άνδρας που αρνείται την ενοχή του, καταδικάστικε σε κάθειρξη 18 ετών, χωρί να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό.

Η υπόθεση σεξουαλική κακοποίησης, αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2017, όταν σε ηλικία 19 ετών, απευθύνθηκε στην Αστυνομία, αποκαλύποντας το "μαρτύριο" που βιώνε από τον ίδιο της τον πατέρα. Μερικά χρόνια πριν είχε μιλήσει στον αδελφό της.

Η νεαρή κατά την εκδίκαση της υπόθεσης,  ανέφερε ότι ο πατέρας της τη βίαζε κατά και παρά φύσιν μέσα στο σπίτι τους, στο δωμάτιο της, ακόμα και όταν στο σαλόνι βρισκόταν η μητέρα της με φίλη της.

 

Η 20χρονη κατήγγειλε τους βιασμούς στην αστυνομία έχοντας τη στήριξη του θείου της ο οποίος φιλοξενήθηκε για κάποιο διάστημα στο σπίτι της οικογένειας.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως η οικογένεια εμφανίστηκε διχασμένη στο δικαστήριο. Μάλιστα η μητέρα της 20χρονης, βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου και πατέρα της κόρης της, ενώ συγγενείς του κατηγορούμενου, υποστήριξαν πως δεν είναι βιαστής αυτός ο άνθρωπος, αντιθέτως, ήταν ιδιαίτερα εργατικός και σωστός οικογενειάρχης.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, υποστήριξε πως τα όσα καταγγέλει η κόρη του, είναι ψευδή και πως ο αδελφός του με τον οποίο έχουν οικονομικές διαφορές, έχει στρέψει το παιδί του εναντίον του.

Επί της αποφάσεως ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα ασκήσει έφεση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης