Πάτρα: Τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί πυροδοτήθηκαν από τους δράστες της επίθεσης στα γραφεία της ΔΕΗ-Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Σε χώρους που δεν αποκλείεται να «εφάπτονται» με ομάδες αντιεξουσιαστών φαίνεται πως εστιάζουν αστυνομικοί προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία Εμπορίας της ΔΕΗ στην οδό Αμμοχώστου λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως από χθες το πρωΐ έγραψε το tempo24 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) οι απανωτές εκρήξεις προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η Υπηρεσία.

Μάλιστα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας των αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας αλλά και της Πυροσβεστικής προέκυψε ότι οι δράστες ενεργοποίησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς που αποτελούνταν από γκαζάκια και φωτοβολίδες τις οποίες και πυροδότησαν προκαλώντας εκρήξεις.

Οι κάτοικοι της περιοχής και κυρίως οι ένοικοι της πολυκατοικίας στο ισόγειο της οποίας στεγάζονται τα γραφεία, πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε άμεσα και η Διευθύντρια του καταστήματος, η οποία και μπήκε αμέσως στο εσωτερικό του κτιρίου προκειμένου να απενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού.

Να σημειωθεί ότι οι εξωτερικοί χώροι καλύπτονται με κάμερες, και το υλικό το οποίο έχουν καταγράψει έχει ήδη παραληφθεί από αστυνομικούς οι οποίοι και το επεξεργάζονται προκειμένου να διακρίνουν τις κινήσεις των δραστών.

Δεν αποκλείεται τέλος εντός των επομένων ωρών ή ημερών να υπάρξει και ανάληψη της ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση