Προμηθέας- Ολυμπιακός: Τελικό: 56-89- Πέταξε το όνειρο για την ομάδα της Πάτρας

Νεότερο:  Ο Ολυμπιακός «σκουπίζει» τη σειρά με τον Προμηθέα με 3-0 και πάει στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2017-2018

Τελικό: 56-89

 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Προμηθέα, που καλείται στο σημερινό ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο Δ. Τόφαλος (8.30μ.μ., ΕΡΤ), να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της φετινής πρωτόγνωρης πορείας του με μια μεγάλη νίκη, που θα γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του. 

(δείτε εδω την αναμέτρηση LIVE)

Στον πατρινό σύλλογο παραμένει πάντα νωπή η άδικη από τους Πειραιώτες με 89-88  και για το λόγο αυτό πρώτοι απ’ όλους οι παίκτες, είναι αποφασισμένοι μπροστά στο κοινό τους να πανηγυρίσουν έναν ακόμη άθλο.

Άλλωστε, στη διετή αυτή παρουσία του ο Προμηθέας στα μεγάλα σαλόνια, μόνο με τους δυο αιώνιους δεν έχει χαμογελάσει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, ότι έχει πλέον φτάσει αυτή η ώρα. Αγωνιστικά το μόνο πρόβλημα είναι ο Μιλόσεβιτς που έχει χάσει τα δυο πρώτα παιχνίδια της σειράς και λογικά δεν δείχνει να προλαβαίνει ούτε το αποψινό τρίτο.

Γιατράς: «Όλοι στο γήπεδο»

Τι κι αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το ματς θρίλερ στο ΣΕΦ και ήδη όλα τα βλέμματα στρέφονται στο νέο αγωνιστικό ραντεβού της Τρίτης. Ο Μάκης Γιατράς δύσκολα θα σβήσει από το μυαλό του τις εικόνες από το παιχνίδι αυτό και χαρακτηριστικά επεσήμανε:

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας την Πέμπτη με την εμφάνιση που κάναμε. Μιλήσαμε, γιατί δεν μπορούσα- με να κάνουμε πολλά πράγματα, μόνο να μιλήσουμε. Έχουμε άριστη σχέση με τα παιδιά, έχουμε καλό κλίμα και είναι πολύ καλοί παίκτες. Στο ματς του Σαββάτου βρεθήκαμε 22 πόντους πίσω και περάσαμε και έξι μπροστά. Για να το κάνεις αυτό μέσα σε αυτή την έδρα και κόντρα στον πλήρη Ολυμπιακό, όχι στον μισό, νομίζω πως κάτι αξίζουμε και εμείς.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος με τον τρόπο που χάσαμε. Θεωρώ πως το παιχνίδι το πουλήσαμε εμείς. Και να κερδίζαμε δεν θα γινόταν κάτι, πάλι ο Ολυμπιακός θα περνούσε. Αλλά θα κάναμε μια ιστορική νίκη που θα γραφόταν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Είμαι στενοχωρημένος. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τρίτης στην Πάτρα και θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας

Γύρω από το Τόφαλος αλλά και στο κέντρο επικρατούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο επεισοδίων.

Πηγή: matchnews.gr

 

Διαβάστε επίσης