Αιγιάλεια: "Ξήλωσαν" τη σιδεριά με ιμάντα! Άγνωστοι "ξάφρισαν" φαρμακείο τα ξημερώματα στις Καμάρες - Τί είχαν αφήσει στο αυτοκίνητο που βρέθηκε αργότερα...

στο Λόγγο

Απίστευτο περιστατικό τα ξημερώματα σε φαρμακείο στις Καμάρες.

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έδεσαν με ιμάντα τα ρολά της επιχείρησης με το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, το οποίο ήταν κλεμμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες "ξήλωσαν" τη σιδεριά, έσπασαν τα τζάμια και μπήκαν μέσα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άρπαξαν 600 ευρώ και φάρμακα, άγνωστη μέχρι στιγμής η αξία τους.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνηστο στο Λόγγο. Το όχημα, ήταν κλεμμένο, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ενώ μέσα οι δράστες, είχαν αφήσει ... 200 ευρώ! 

Οι έρευνες συνεχίζονται για την εντοπισμό των δραστών. 

Η ΕΠΙΣΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, σε χωριό του Αιγίου, μετέβησαν με κλεμμένο αυτοκίνητο σε φαρμακείο, όπου αφού διέρρηξαν την κεντρική του θύρα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και διάφορα φαρμακευτικά δισκία.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, βρήκαν στον Λόγγο και κατέσχεσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήσαν οι δράστες, καθώς και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ που αποδόθηκε στον παθόντα.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης