Απέπλευσε από την Σούδα το αεροπλανοφόρο Harry Truman

27/05/2018 | 19:58

Μετ΄από παραμονή πέντε ημερών, το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Harry Truman, στις 4 μμ της Κυριακής «σήκωσε άγκυρες»  και  απέπλευσε από την προβλήτα της βάσης στο Μαράθι.

Με την βοήθεια ρυμουλκών «βγήκε» έξω από τον κόλπο της Σούδας για να συνεχίσει την αποστολή του στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το Harry Truman  μαζί με αντιτορπιλικά και ένα καταδρομικό, βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στην περιοχή καθώς αποτελεί την βάση των επιχειρήσεων των ΗΠΑ σε Ιρακ, Αφγανιστάν και Συρία.

Πηγή: flashnews.gr 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ