Ιωάννινα: Τουρίστρια έπεσε σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων

27/05/2018 | 17:24

Απροσδόκητη τροπή πήρε η πεζοπορία εκδρομέων το απόγευμα του Σαββάτου στην ορεινή περιοχή Καλαρρυτών Ιωαννίνων, όταν μια 64χρονη γυναίκα από το Ισραήλ γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων.

Οι υπόλοιποι εκδρομείς δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την 64χρονη και ζήτησαν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ και οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε την τουρίστρια και την μετέφερε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: epirus-tv-news.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της