Βρετανία: 11χρονος κατηγορείται για τον βιασμό 7χρονου

στην περιοχή Wool,

Σοκ στην Βρετανία προκαλεί η αποκάλυψη της διερεύνησης υπόθεσης, βάσει των στοιχείων της οποίας 11χρονος κατηγορείται για τον βιασμό 7χρονου.

Το 11χρονο αγόρι συνελήφθη από αστυνομικούς, ως ύποπτο βιασμού ενός αγοριού, 7 χρόνων, σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο σπίτι του μικρότερου παιδιού, στην περιοχή Wool, στην νοτιοδυτική Αγγλία.

Η μητέρα του φερόμενου ως θύματος λέει ότι ο γιος της δεν είναι «ο ίδιος» μετά από την αναφερόμενη επίθεση που δέχθηκε, όταν εξαφανίστηκε για λίγο από τα μάτια της μητέρας του, ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι του. Όπως υποστηρίζει η μητέρα του, όταν επέστρεψε το παιδί, δεν φορούσε κανονικά τα ρούχα του και ήταν υποτονικός.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις από τους γονείς του, το 7χρονο αγόρι τους είπε ότι είχε βιαστεί.

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί στις 14 Μαΐου και να έχει προκαλέσει και σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα στον 7χρονο. «Κανονικά, έχει μεγάλη ζωντάνια, αλλά τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα ήσυχος και απόμακρος. Δεν είναι ίδιος. Είμαστε πολύ ανήσυχοι», δηλώνει η μητέρα του στην εφημερίδα «Dorset Echo».

Σε δήλωση της, η τοπική Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι διερευνά το περιστατικό. Εκπρόσωπος της δήλωσε ότι οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό, ενώ ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό του 7χρονου για να του προσφέρουν ψυχολογική στήριξη. Ο 11χρονος αφέθηκε ελεύθερος και βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθώντας να διαλευκάνουν το περιστατικό και να διαπιστώσουν κατά πόσον αληθεύουν οι καταγγελίες.

Πηγή: ANT1news.gr

Διαβάστε επίσης