Η ατάκα του Τσίπρα στον Μπουτάρη για τον ξυλοδαρμό - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην προγραμματισμένη ώρα, δηλαδή στις 10:30, έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Στο προαύλιο τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος της πόλης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, καθώς και οι δύο φρουροί του δημάρχου, που ήταν μαζί του κατά την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο (19/05), στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσίπρας είχε χειραψία και με τους τέσσερις, συνομίλησε για λίγο μαζί τους και στη συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο του δημάρχου.

Τσίπρας και Μπουτάρης είχαν μια σύντομη συζήτηση, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο, στην εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στο Λευκό Πύργο.

«Όλα καλά;», ρώτησε ο πρωθυπουργός τον κ. Μπουτάρη, προσθέτοντας πως η κ. Γούλα ήταν αυτή που «έφαγε τις πιο πολλές».

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Γιάννη Μπουτάρη στον σύντομο διάλογο που είχαν ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων στην αρχή της συνάντησής τους

Στη συνέχεια ο δήμαρχος του σύστησε τον προσωπικό του αστυνομικό και τον οδηγό του, που ήταν μαζί του κατά την επίθεση. Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε πως πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τρία άτομα.

Οι δύο άνδρες ανέβηκαν στο γραφείο του δημάρχου προκειμένου να συνεχίσουν την κουβέντα.

Διαβάστε επίσης