Έκκληση για τον 33χρονο Διονύση από την Ζάκυνθο- Οι γιατροί του δίνουν 140 μέρες ζωής...

Μία συγκινητική ιστορία ενός νέου ανθρώπου από την Ζάκυνθο, του οποίου κινδυνεύει η ζωή αν δεν μεταφερθεί άμεσα στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε επέμβαση και θεραπεία, έχει έρθει αυτές τις μέρες στην επιφάνεια. Ο λόγος για τον 33χρονο Διονύσιο Προκόπη που με ανάρτηση του που ήδη έχει δημοσιευτεί σε πολλά Μέσα ενημέρωσης και διαδικτυακά, απευθύνει έκκληση σε όλους μας ζητώντας την βοήθεια μας.

Ο Διονύσης Προκόπης ταλαιπωρείται από μικρή ηλικία, από μια σοβαρή πάθηση, που σχετίζεται με την παραμόρφωση στον κορμό του, με αποτέλεσμα να στερείται μια φυσιολογική ζωή.

Όπως μάλιστα αναφέρει και ο ίδιος στη φωτογραφία του, ζωτικά του όργανα δέχονται πολύ μεγάλη πίεση από την παραμόρφωση του σκελετού του, όπως οι πνεύμονες και η καρδιά του, κάτι που σημαίνει ότι μελλοντικά μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν.

Σημαντική είναι η βοήθεια του γνωστού δημοσιογράφου, παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού Άγγελου Πυριόχου που ζει πλέον μόνιμα στην στη Ζάκυνθο που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του, ο οποίος βγήκε το πρωί της Πέμπτης 24 Μαΐου 2018 τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι Epsilon και μίλησε για την μεγάλη ανάγκη του 33χρονου Διονύση Προκόπη να πάει στην Αμερική και να χειρουργηθεί.

Επίσης ο Άγγελος Πυριόχος που μίλησε για το θέμα και σε άλλες εκπομπές όπως της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι γιατροί που παρακολουθούν εδώ τον Διονύση Προκόπη του δίνουν μόνο 140 μέρες ζωής. Το κόστος της μετάβασης και θεραπείας του ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν χαρίζοντας ζωή στον 33χρονο Διονύση, μπορούν να δουν την σχετική ανάρτηση όπου δημοσιεύονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.