Πάτρα: Ο σκύλος της ΕΜΑΚ εντόπισε τον 26χρονο στο Δασύλλιο - Σε τι κατάσταση βρέθηκε - Είχε δηλωθεί εξαφάνιση του - ΝΕΟΤΕΡΑ

νυχτερινή επιχείρηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής

Νεότερη Ενημέρωση 8.52: Σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας", όπου και μεταφέρθηκε και παραμένει για νοσηλεία, υπεβλήθη ο νεαρός που εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, αυτοτραυματισμένος στο τέρμα της οδού Νόρμαν στην περιοχή του Δασυλλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o 26χρονος έφυγε από το σπίτι του στην Πάτρα, λίγο πριν τις 6 χθες το απόγευμα. Οι οικείοι του περίπου δυο ώρες αργότερα δήλωσαν την εξαφάνιση του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, ο νεαρός, έφερε τραύματα στα χέρια από μαχαίρι, ενώ οι αρχές βρήκαν και ένα σημείωμα. 

Πρώτη Ενημέρωση 8.02: Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση του σκύλου της ΕΜΑΚ για τη ζώη αγνοούμενου νεαρού, που εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Πληροφορίες του tempo24.gr, αναφέρουν πως ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος "μύρισε" τον 26χρονο, ο οποίος βρέθηκε να φέρει τραύματα στα χέρια, ενώ οι αρχές βρήκαν και ένα σημείωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 26χρονος που εντοπίστηκε στο τέρμα της οδού Νόρμαν στην περιοχή του Δασυλλίου, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο τραυματίας χπαρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετείχαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου - Νίκος Σύφαντος