Απ. Κατσιφάρας: Να παραμείνει σε πλήρη λειτουργία το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερυμάνθεια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Την ανάγκη διατήρησης σε πλήρη λειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς , στην Ερυμάνθεια, επισήμανε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Ανδρέα Σταυρόπουλο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας μόλις πληροφορήθηκε την πρόθεση της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει σε μερική λειτουργία του υποκαταστήματος (δύο φορές την εβδομάδα), επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Σταυρόπουλο, στον οποίο επισήμανε την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ερυμάνθειας η συγκεκριμένη απόφαση.

«Η λειτουργία του υποκαταστήματος δύο φορές την εβδομάδα, δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των συναλλασσομένων μιας μεγάλης σε έκταση αγροτικής περιοχής όπως είναι η Ερυμάνθεια, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται σε μετακινήσεις προς την Πάτρα, που θα κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα», τόνισε ο Περιφερειάρχης. Και συνέχισε: « Την Τράπεζα Πειραιώς εμπιστεύονται οι κάτοικοι της περιοχής , που στην πλειοψηφία τους είναι αγρότες, καθώς έρχεται σε συνέχεια της λειτουργίας της Αγροτικής Τράπεζας. Πρέπει η Διοίκηση να αντιληφθεί πως μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους συμπολίτες, που θα αδυνατούν να μετακινηθούν για τις συναλλαγές τους».