Ο Τραμπ μπέρδεψε το όνομα της γυναίκας του - «Μέλανι» αντί Μελάνια

ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER

Ακόμη και το όνομά της γυναίκας του μπέρδεψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, όπου ενημέρωνε τον κόσμο για τη χαρά του που η Πρώτη Κυρία επέστρεψε στο Λευκό Οίκο μετά την επέμβαση στο νεφρό που υποβλήθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο κοντά στην Ουάσιγκτον, την αποκάλεσε Μέλανι αντί για το ορθό Μελάνια!

«Είναι υπέροχο που έχουμε την απίστευτη Πρώτη Κυρία μας πίσω στο Λευκό Οίκο. Η Μέλανι αισθάνεται και τα πάει πραγματικά καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προσευχές και τις ευχές σας για ανάρρωση!», ανέφερε στο tweet που έκανε το γύρο του κόσμου, προτού διαγραφεί και αντικατασταθεί με άλλο που έγραφε σωστά το όνομα της Πρώτης Κυρίας.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εισήχθη την περασμένη Δευτέρα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ για επέμβαση εμβολισμού προς αντιμετώπιση μιας μικρής πάθησης στο νεφρό, αλλά η παρατεταμένη παραμονή της πυροδότησε ερωτηματικά μήπως η κατάσταση της υγείας της είναι πιο περίπλοκη, απ’ ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σε ανακοίνωσή της χθες το πρωί η υπεύθυνη επικοινωνίας της, Στέφανι Γκρίσαμ, ανέφερε: «Η Πρώτη Κυρία επέστρεψε στο σπίτι της στο Λευκό Οίκο. Ξεκουράζεται και διατηρεί ακμαίο το ηθικό. Το γραφείο μας δέχθηκε χιλιάδες τηλεφωνήματα και emails με ευχές για την ανάρρωση της κυρίας Τραμπ κι ευχαριστούμε όλους όσοι διέθεσαν χρόνο για να επικοινωνήσουν μαζί μας». Αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Μελάνια, επικαλούμενη το δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα.

Η είδηση της εισαγωγής της Μελάνια στο νοσοκομείο είχε προκαλέσει έκπληξη, καθώς τίποτε στις δημόσιες εμφανίσεις της των τελευταίων εβδομάδων δεν πρόδιδε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι Πρώτες Κυρίες δεν υποχρεούνται να γνωστοποιούν τα ιατρικά τους ιστορικά. Η Γκρίσαμ είχε πει τη Δευτέρα ότι ότι η επέμβαση ήταν «επιτυχής» και δεν υπήρξαν επιπλοκές. Ο Τραμπ ανέφερε την επομένη στο Τwitter ότι η γυναίκα του θα έπαιρνε εξιτήριο «σε 2-3 μέρες», αλλά τελικά αυτό έγινε το Σάββατο.

Ουρολόγοι, που δεν γνωρίζουν την κατάσταση της Τραμπ, λένε ότι η πιθανότερη εξήγηση είναι να της εμφανίστηκε ένας καλοήθης όγκος στο νεφρό, γνωστός ως αγγειομυολίπωμα, που ναι μεν δεν είναι συνήθης, αλλά εμφανίζεται σε μεσήλικες γυναίκες και μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία αν μεγαλώσει.