Να «καθαρίσει» από σήμερα θέλει ο Προμηθέας

O Προμηθέας Πάτρας φιλοξενείται σήμερα στις 20:00 από το Λαύριο στον 2ο αγώνα της προημιτελικής φάσης των play-off του πρωταθλήματος και με νίκη προκρίνεται στα ημιτελικά της Basket League.

Σε περίπτωση νίκης του Λαυρίου η σειρά θα επιστρέψει στην Πάτρα για την 3η και καθοριστική μάχη (Δευτέρα 21 Μαΐου, 20:00, Τόφαλος).

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται, πλέον, πολύ καλά, καθώς αυτή θα είναι η 5η αναμέτρησή του φέτος, με τους γηπεδούχους να έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα. Θυμίζουμε, πως ο Προμηθέας έχει επικρατήσει εντός έδρας με 83-79 στην 2η παράταση στο Κύπελλο, με 98-87 λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και με 75-70 στον 1ο αγώνα της σειράς, ενώ το Λαύριο είχε επικρατήσει με 101-87 στον αγώνα του Α΄ Γύρου της κανονικής περιόδου στο Κλειστό Λαυρίου. Πάντως, συνολικά η πατρινή ομάδα μετράει 5 νίκες στα 6 παιχνίδι που έχει δώσει με το Λάυριο.

Αναμένεται μια δυνατή μάχη που θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-2 και θα διευθύνουν οι Αναστόπουλος Π., Δεσλής και Παντελίδης. Ο Προμηθέας αναμένεται να έχει στο πλευρό του και αρκετούς φίλους του που θα ταξιδέψουν στην Αττική και θα τον στηρίξουν στη δύσκολη προσπάθειά του για μια ιστορική πρόκριση.

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς δήλωσε τα εξής: «Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα στην σειρά με το Λαύριο και πλέον πάμε να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι-οφ. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο, όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

http://matchnews.gr/