Νεκρός 38χρονος από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου

στις ηπα

Μπορεί να ακούγεται τραγικό και απίστευτο, όμως, όπως όλα δείχνουν ένας 38χρονος άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, έχασε τη ζωή του ύστερα από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου. 

Ο 38χρονος Tallmadge D’Elia, βρισκόταν στο σπίτι του όταν συνέβη το τραγικό αυτό δυστύχημα. Το ηλεκτρονικό του τσιγάρο εξερράγη και κάποια από τα θραύσματα εκτοξεύθηκαν στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα ο νεαρός άντρας να βρει τραγικό θάνατο. 

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του BBC, o 38ρονος άντρας βρέθηκε νεκρός, πριν λίγες μέρες, στο φλεγόμενο δωμάτιό του, από την πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, για τη φωτιά ευθύνεται η έκρηξη του ηλεκτρονικού του τσιγάρου. 

Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος προήλθε από «τραύμα στο κεφάλι», το οποίο προέκυψε όταν τουλάχιστον δύο από τα θραύσματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου σφήνωσαν στο κρανίο του άτυχου άντρα. 

Συντετριμένη δηλώνει η οικογένεια του άτυχου νεαρού με τον πατέρα να επισημαίνει στο ABC Action News: «Αυτό είναι ένα τρομερό σοκ. Όποιος έχει χάσει έναν γιο, δεν θέλει για κανέναν άλλο να χάσει το παιδί του με τέτοιο τρόπο», ενώ προθέτει:

«Ένας 38χρονος δεν πρέπει να φεύγει με αυτόν τον τρόπο και η μητέρα και εγώ είμαστε συντετριμένοι».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία των ΗΠΑ, το διάστημα 2009-2016 έχουν καταγραφεί 195 ανεξάρτητα περιστατικά εκρήξεων και φωτιάς τα οποία σχετίζονται με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου και που είχαν ως αποτέλεσμα 133 τραυματισμούς, 38 εκ των οποίων σοβαροί.

πηγή: protothema