Πάτρα: Διευκρινίσεις Πελετίδη για το κυκλοφοριακό μέσω επιστολής σε ΟΕΒΕΣΝΑ και Εμπορικό

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Με χθεσινή του επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας (ΟΕΒΕΣΝΑ), το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας  (ΟΕΣΠ & Ν/ΔΕ) και το  Διοικητικό Συμβούλιο του  Εμπορικού - Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (ΕΕΣΠ) και με αφορμή κοινή ανακοίνωση που αφορά το κυκλοφοριακό ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης ανέφερε μεταξύ άλλων:

« (…) Καμία σχέση δεν έχει αυτή η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά σαν Δήμαρχος,  με οποιοδήποτε μορφής στημένο ή προσχηματικό διάλογο. Δεν μας εκφράζει, δεν είναι στην αντίληψή μας. Όλα γίνονται ‘’στο φως της ημέρας’’ ακόμα και για ζητήματα που μπορεί να μην έχουμε την ίδια γνώμη, και το γνωρίζεται καλά. Αυτό αποδεικνύεται από τις συναντήσεις και τα αποτελέσματα τους με φορείς και συμπολίτες μας για εκατοντάδες θέματα. Η ημερίδα που διοργάνωσε πρόσφατα ο Δήμος Πατρέων  σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο κι άλλους φορείς για το κυκλοφοριακό έγινε ακριβώς για να φωτιστούν όλες οι πλευρές του ζητήματος και να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Γνωρίζετε άλλωστε πως αυτή η Δημοτική Αρχή στέκεται με τις αποφάσεις και τους αγώνες της, στο πλευρό των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών και μικρομεσαίων εμπόρων και επαγγελματιών, ενάντια στις πολιτικές ΕΕ, κυβέρνησης, κεφαλαίου που τους οδηγούν στην καταστροφή. Γι αυτό και πρόσφατα πήραμε, κατά πλειοψηφία, στο Δημοτικό Συμβούλιο  ενάντια στους πλειστηριασμούς. Επίσης ετοιμάζουμε καινούργια κινητοποίηση για τα ζητήματα της ανεργίας.

Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτές τις πρωτοβουλίες θα είμαστε συνοδοιπόροι».

Διαβάστε επίσης