Επεισόδια και συλλήψεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας - Φυγαδεύτηκε ο Δήμαρχος - ΦΩΤΟ

ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στη χθεσινή βραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, πριν καλά καλά αρχίσει.

Συγκεντρωμένοι κάτοικοι από την Αιγείρα, ζητούσαν να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα της αποκομιδής απορριμμάτων στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής της περιοχής, που είχε ως αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης να συλληφθεί επικεφαλής των κινητοποιήσεων αποκλεισμού του ΧΥΤΑ.  Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, όταν παρεμπόδισε απορριμματοφόρο του Δήμου Αιγιαλείας να μπει στο χώρο υγειονομικής ταφής στης Αιγείρα.

Η άρνηση του Δημάρχου Θανάση Παναγόπουλου, εξαγριώσε τους κατοίκους, οι οποίοι δεν δίστασαν να πετάξουν αυγά προς την πλευρά της δημοτικής πλειοψηφίας, στοχεύοντας τον κ. Παναγόπουλο.

32815564_10156459775679853_6642845798679707648_n.jpg

Στη αίθουσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, έγινε και μια σύλληψη, ενώ διεκόπη η συνεδρίαση. 

Οι κάτοικοι εξήλθαν της αίθουσας, παραμένοντας ωστόσο έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, έχοντας "εγκλωβίσει" το Δήμαρχο Αιγιαλείας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, φυγαδεύτηκε με τη συνοδεία Αστυνομικών από άλλη πόρτα του κτιρίου.

Δήμαρχος Αιγιαλείας για τα χθεσινά επεισόδια: Ο Νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο - Υπόλογοι οι ταραξίες από εδώ και στο εξής

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι είχε σταθμεύσει στην είσοδο των Χ.Υ.Τ.Α. Αιγείρας φορτηγό αυτοκίνητο του, κάθετα επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να παρακωλύει την κυκλοφορία φορτηγού απορριμματοφόρου του Δήμου Αιγιαλείας.

ΦΩΤΟ: Πέπη Σπηλιωτοπούλου

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ