Τραμπ: Αυτή είναι η υγιεινή διατροφή που κάνει

τρώει μόνο το ένα από τα δύο ψωμάκια του μπέργκερ

Όταν πρόκειται για το φαγητό, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες – και κάπως ανθυγιεινές – γεύσεις του.

Εραστής του fast food, ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, παραγγέλνει συχνά από τα McDonald’s και ζητά δύο Big Macs, δύο Fillet-O-Fish και ένα μιλκσέικ σοκολάτας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης και προσωπικό του δικηγόρο, Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρόεδρος φαίνεται πως αποφάσισε να το ρίξει λίγο στην πιο υγιεινή διατροφή και και τρώει το αγαπημένο του πιάτο με το ένα μόνο ψωμάκι από τα δύο του μπέργκερ.

Μιλώντας στην The Washington Post, ο Τζουλιάνι αποκάλυψε πως οι δυο τους δείπνησαν στις 6 Μαϊου στο γκολφ του προέδρου στη Βιρτζίνια.

Κι ενώ ο Τζουλιάνι απόλαυσε μια σαλάτα Cobb, ο Τραμπ ζήτησε ένα καλοψημένο μπιφτέκι με το ένα μόνο ψωμάκι, μια επιλογή την οποία η Post δικαιολογεί «λόγω της υγείας του».

«Το κάνω κι εγώ αυτό μερικές φορές» είπε ο Τζουλιάνι. «Είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνουμε» αναφερόμενος στο ένα ψωμάκι του προέδρου.

Κάνει όμως, πραγματικά μια πιο υγιεινή επιλογή ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταργώντας το ένα ψωμάκι;

«Δε θα έλεγα πως το μπέργκερ είναι, εξαρχής, μια υγιεινή επιλογή» εξηγεί ο διαιτολόγος Νικολά Λούντλαμ. «Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Τραμπ προσπαθεί να μειώσει την πρόσληψη θερμίδων και υδατανθράκων, καταναλώνοντας λιγότερο ψωμί. Από όσο γνωρίζω, μπορεί να έχει προ-διαβήτη ή διαβήτη, κι αυτό απαιτεί την τροποποίηση στην πρόσληψη υδατανθράκων».