Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο: Τι τραγωδία!!!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

Ο Υπουργός Μαζί και το Κράτος Μαγαζί

Μαγαζί λοιπόν το κράτος με κυβέρνηση αριστεράς και μάλιστα της αριστεράς του «ηθικού πλεονεκτήματος». Και αυτό δε το καταγγέλλει αυτή τη φορά η ΝΔ, αλλά ο διορισμένος από την εθνοσωτήριο κυβέρνηση διοικητής του ΠΓΝ Πατρών, ο οποίος επαύθη εν μια νυκτί γιατί –σύμφωνα με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησος- έπεσε θύμα εσωκομματικής διαμάχης μεταξύ φατριών με θέμα τη νομή της εξουσίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θέση πρώτου στη δημόσια διοίκηση επί ΣΥΡΙΖΑ, κατέχουν άνθρωποι με «ψυχολογία δεύτερου, ικανότητες τρίτου και ήθος έσχατου»! Ο δε αναπληρωτής υπουργός, ο λαλίστατος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «δε μπόρεσε να βγάλει το αμπέχωνο του συνδικαλιστή και να φορέσει το σακάκι του υπουργού»… Στο ίδιο δε κείμενο, όπου ο αποπεμφθείς διοικητής ευθέως κατηγορεί τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για ανήθικες πρακτικές, τολμά να ομιλεί για το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»… Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, τέλος τα παραμύθια, οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού.

Η ίντριγκα, η εξουσιολαγνεία, ο βυζαντινισμός, η έλλειψη παιδείας και πολιτικού πολιτισμού, το έλλειμμα στελεχών, η ανικανότητα διοίκησης, ο ρεβανσισμός και η μικροψυχία, συνθέτουν το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς που εκπροσωπείτε. Δε διστάζουν οι κυβερνώντες προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τους εσωκομματικούς λογαριασμούς τους να αφήσουν ακυβέρνητη τη ναυαρχίδα του ΕΣΥ στη νοτιοδυτική Ελλάδα με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία του λαού. Λειτουργούν με κριτήρια λαϊκής συνέλευσης καφενείου στη δική μας πλάτη.

Μα ακόμα και η μαφία του υποκόσμου ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της, αλλά δε μένει ακέφαλη! Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον, ο εφιάλτης που ζει η χώρα τελειώνει. Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ όπως θα έλεγε και ο Διονύσης Σαββόπουλος « Ήμασταν πάντοτε μιας ήττας που νικάει την εξουσία και ξαφνικά μας παρεδόθη αληθινά, τι τραγωδία»

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ