Επιστρέφουν στην Ελλάδα Κουρκούλης - Κελεκίδου - ΦΩΤΟ

Η Αυστραλία, η νοσταλγία και οι αποφάσεις

Oι αυξηµένες επαγγελµατικές υποχρεώσεις τούς ανάγκασαν να µοιράζουν τη ζωή τους ανάµεσα στην Ελλάδα και την Αυστραλία. Η αγάπη τους, όµως, για την πατρίδα και τους δικούς τους ανθρώπους έκαναν την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη να επιστρέψουν και πάλι στις ρίζες τους, µαζί φυσικά µε τον γιο τους Θάνο-Ραφαήλ και την κόρη τους Ελπινίκη.

Η ζωή στο Ντάργουιν της µακρινής Αυστραλίας είχε τη δική της µαγεία, το ίδιο µαγική όµως είναι και η ζωή στην Ελλάδα! «Ο Νίκος και η Κέλλυ αγαπούν πολύ τον τόπο όπου γεννήθηκαν και µεγάλωσαν. Στην Αυστραλία, σύμφωνα με τη Real, η ζωή τους ήταν εξαιρετική, όµως η σκέψη τους ήταν πάντα στην πατρίδα τους», εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Η γλυκιά νοσταλγία, σε συνδυασµό µε τις νέες προοπτικές που ανοίγονταν µπροστά τους, τους ώθησε στην απόφαση να κάνουν και πάλι µία µεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη. Αν και ο Νίκος Κουρκούλης ουσιαστικά ποτέ δεν ένιωσε πως είχε µετακοµίσει σε άλλη χώρα, αφού έκανε συνεχώς ταξίδια στην Ελλάδα, κυρίως για επαγγελµατικούς λόγους, τελικά πήρε την απόφαση από κοινού µε τη σύζυγό του να δοκιµαστούν ξανά στην ελληνική πραγµατικότητα. Η αλλαγή αυτή, σίγουρα, γίνεται πιο οµαλά για τον τραγουδιστή, αφού τον χειµώνα που πέρασε, εµφανιζόταν µε µεγάλη επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ, όσο η οικογένεια ήταν εγκατεστηµένη στη µακρινή ήπειρο, φρόντιζε να µη λείπει από την ελληνική δισκογραφία, παρουσιάζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήµατα νέα τραγούδια.

Από την πλευρά της, η Κέλλυ, όλο αυτό το διάστηµα των τεσσάρων χρόνων (όσο και η ηλικία της κόρης τους, Ελπινίκης, η οποία και γεννήθηκε στην Αυστραλία) είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Αν και δεχόταν και εκείνη σπουδαίες επαγγελµατικέςπροτάσεις, κυρίως για εµφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, προτίµησε για κάποιο διάστηµα να απέχει, ώστε να αφοσιωθεί στον πιο όµορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της µητέρας.

«Η Κέλλυ είναι µια εξαιρετική µητέρα, η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά µετά τον ερχοµό των παιδιών. Το πρόγραµµά της είναι µοιρασµένο ανάµεσα στην οικογένεια και τη δουλειά της, αφού προετοιµάζει τα επόµενα επαγγελµατικά της βήµατα». Ο 8χρονος, πλέον, Θάνος-Ραφαήλ αγαπάει πολύ τη µουσική, µιλάει πολύ καλά αγγλικά, ενώ τώρα, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, µετά το σχολείο παρακολουθεί µαθήµατα µουσικής και συµµετέχει και σε οµάδα ποδοσφαίρου. Στο γήπεδο όπου κάνει τις προπονήσεις του ο µικρός, στα νότια προάστια, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Κέλλυ να περιµένει τον Θάνο-Ραφαήλ να ολοκληρώσει τις δραστηριότητές του. Τόσο ο Νίκος όσο και η Κέλλυ φροντίζουν να µη λείψει τίποτα από την οικογένειά τους, η οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Οµως, η Κέλλυ πήρε την απόφαση, µε την επιστροφή της στην Ελλάδα, να κάνει και δυναµική επιστροφή στη δισκογραφία. Μάλιστα, σε λίγες ηµέρες θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum το νέο της τραγούδι, που φέρει την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη και σίγουρα θα µας κάνει να χορέψουµε πολύ το φετινό καλοκαίρι. Η ίδια, πάντως, δείχνει άκρως ανανεωµένη και γεµάτη ενέργεια για όσα πρόκειται να έρθουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελµατικό επίπεδο!

7306_keli_kelekidoy_thanos_koyrkoylis_30122017.jpg

3964_nikos_koyrkoylis_keli_kelekidoy_2682016.jpg

Πηγή:gossip-tv.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης