Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Καθημερινές πλέον οι αναβολές χειρουργικών επεμβάσεων – Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Η κατάσταση στα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών έχει πλέον φτάσει στο απροχώρητο.

Σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών και προσθέτει σε νέα καταγγελία: 

Η καθημερινή αναβολή προγραμματισμένων επεμβάσεων, λόγω της παρουσίας διασωληνωμένων ασθενών στο χώρο της ανάνηψης, έχει μετατρέψει το τριτοβάθμιο νοσοκομείο της περιφέρειας σε εφημεριακό κέντρο.

Ουσιαστικά ο χειρουργικός τομέας του Π.Γ.Ν.Π. υπολειτουργεί δραματικά, λόγω μη δυνατότητας διενέργειας επεμβάσεων – πολλές από τις οποίες είναι εξειδικευμένες και δεν πραγματοποιούνται σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο της περιφέρειας. Οι επεμβάσεις αναβάλλονται, οι ασθενείς ταλαιπωρούνται και καμία λύση δε διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας, καλεί τους αρμοδίους να δρομολογήσουν άμεσα λύσεις και να ενημερώσουν για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής τους.

Δεν μπορεί αυτή κατάσταση να συνεχισθεί. Το απαιτούν οι ασθενείς, το επιβάλλει η ιστορία και ο ρόλος του ΠΓΝΠ στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε