Συγκλονίζει ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς για το θάνατο του 44χρονου αγρότη: "Αντίο φίλε μου, "έφυγες" όπως η Αρχοντούλα..."

το μήνυμα του δημάρχου

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά για τον άδικο θάνατο του  44χροο πατέρα Παναγιώτη Τσαρούχη που έσβησε αβοήθητος καταπλακωμένος από τρακτέρ. 

"Είμαι συγκλονισμένος,ένας καλός φίλος και συνεργάτης,ένας πατριώτης,ένας δυναμικός και σύγχρονος αγρότης και επαγγελματίας,ένας νέος άνθρωπος,με προσφορά και αναζητήσεις,έφυγε,άδικα.Το μοιραίο ατύχημά του,είναι το ίδιο,με της αείμνηστης αδελφής μου.Συμπάσχω,με την οικογένειά του,παρηγορώντας τους,να βρούν και να έχουν δύναμη και κουράγιο.Είναι μεγάλος ο πόνος.Ο Θεός να τον αναπαύσει".

Έγραψε ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, με μνήμες νωπές και από τη μεγάλη απώλεια της αγαπημένης του αδελφής Αρχοντούλας.


Η Αρχοντούλα το μοιραίο πρωί, δεν έκανε κάτι διαφορετικό από εκείνο που έκανε πάντα.

Ήταν μόνη στο σπίτι της στα Καλάβρυτα και ετοιμαζόταν γύρω στις 8 το πρωί θα φύγει με αυτοκίντητό της για να πάει στην εργασία της (διατηρούσε σχολικό κυλικείο). Μπήκε στο αυτοκίνητό της, το έβγαλε από το πάρκινγκ του σπιτιού στο δρόμο και κατέβηκε για να κλείσει τη συρόμενη πόρτα. Κινήθηκε προς τα αριστερά του οχήματος και όχι ακριβώς από πίσω. Όμως, φαίνετα ότι το αυτοκίνητο αφού λύθηκε το χειρόφρενο, έκανε "στροφή" λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους προς το μέρος της με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στην κεντρική αρτηρία.  Η 56χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος χωρίς εκείνη τη στιγμή να είναι κάποιος στο σπίτι, αφού όλοι είχαν πάει στις δουλειές τους. Ο σύζυγός της όμως, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο σχολείο ως επιστάτης, ανησύχησε. Αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις του, πήγε στο σπίτι τους όπου βρήκε τη σύζυγό του βαριά τραυματισμένη.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όμως ήταν ήδη αργά. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ