Ο πρίγκιπας Κάρολος, η καρφίτσα και η Γιάννα Αγγελοπούλου - ΦΩΤΟ

το δωρο που κεντρισε στα βλεμματα

Σίγουρα πιο λαμπερό έγινε το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας με την παρουσία των εξεχουσών κυριών του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Μαριάννα Λάτση, η Εριέττα Κούρκουλου, η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν παρούσες στο γεύμα, κεντρίζοντας τα βλέμματα τόσο με τις κομψές δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν, όσο και με τα... κοσμήματά τους.

Βέβαια, αυτή που ξεχώρισε ήταν η καρφίτσα της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία, όπως αναφέρει το in.gr, πρόκειται για δώρο που της είχε χαρίσει ο ίδιος ο πρίγκιπας Κάρολος.

gianna708.jpg

Φορώντας στο πέτο την καρφίτσα με τους πολύτιμους λίθους, όπου πάνω της διακρινόταν το βρετανικό στέμμα, η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε μάλιστα πως τη συγκεκριμένη καρφίτσα «τη φοράνε λίγοι», επιβεβαιώνοντας έτσι τις καλές σχέσεις που έχει η οικογένεια με το πριγκιπικό ζεύγος.

Να σημειωθεί, άλλωστε, πως πέρυσι το καλοκαίρι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα εθεάθησαν στο υπερπολυτελές σκάφος «Οkto» της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Κέρκυρα, όπου και πέρασαν μερικές ημέρες των διακοπών τους στο Ιόνιο. 

Το ζεύγος Αγγελόπουλου, από την άλλη πλευρά, περνά όλο και περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο. 

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ INTIME


Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης