Πάτρα: Αύριο η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Κορασίδων Πινγκ Πονγκ

12/05/2018 | 14:02

Τη Κυριακή 13/5/2018, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ατομικών αγωνισμάτων παμπαίδων – παγκορασίδων.

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη διοργάνωση σε τοπικό επίπεδο, που κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.  για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 47 παμπαίδες και 23 παγκορασίδες από τους οποίους θα προκριθούν για τη τελική φάση του πρωταθλήματος 5 αγόρια και 4 κορίτσια.

Οι συμμετέχοντες είναι αθλητές και αθλήτριες από Πάτρα, Πύργο, Αμαλιάδα, Λεχαινά, Ξυλόκαστρο, Καλαμάτα, Λουτράκι και αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός για τα εισιτήρια που οδηγούν στα τελικά.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 και για τις δύο κατηγορίες.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης